Seniorien Kauneimmat Joululaulut Hakunilassa

8.12.2021  kl.13.00 Hakunilan kirkko Hakunilantie 48, 01200 Vantaa

Seniorien Kauneimpia Joululauluja lauletaan jälleen Hakunilan kirkolla. Laulattajana kanttori Tuomas Heikkilä, mukana myös pastori Sasu Rauhala.

4.12. voimaan astuvien kokoontumisrajoitusten myötä myös tähän tilaisuuteen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Kyse on Aluehallintoviraston määräyksestä. Koronapassi tarkistetaan tilan ovella. Henkilöllisyystodistusta saatetaan kysyä. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.

Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, tilaisuuteen ei voi osallistua.

Koronapassin saa tulostettua tai tallennettua matkapuhelimeen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Sen voi esittää paperisena tai matkapuhelimesta. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, sillä koronapassien tarkistus voi hidastaa sisäänkäyntiä. Kaikissa tilaisuuksissamme on vahva maskisuositus.

Järjestämme lisäksi kaksi lyhyempää tilaisuutta, joissa ei ole käytössä koronapassia. Kumpaankin tilaisuuteen voi osallistua 20 henkilöä. Tilaisuudet klo 14 ja klo 14.45.

https://www.vantaanseurakunnat.fi/hakunilan-seurakunta  

De vackraste julsångerna ljuder för världens barn. ❤ Glöm inte bort att ta med kollektpengar! Du kan också ge en gåva redan idag.

Se andra tillfällen ›

De vackraste julsångerna ljuder i år för barn i u-länder

Ge en julgåva som förändrar barns liv

Ge en gåva ›