Reflex med temat tro, hopp och kärlek

Gläd dig själv eller en vän med jubileumsårets reflex och hjälp samtidigt världens barn.

Skydda dina närmaste och hjälp världens barn

De vackraste julsångerna sjungs i år för femtionde gången. Jubileet till ära har Finska Missionssällskapet tagit fram en reflex med temat tro-hopp-kärlek.

Vinsten från reflexförsäljningen används till arbetet bland världens barn, så genom att köpa en reflex är du med och ger utbildning, hälsovård och omsorg åt utsatta barn. Reflexen finns som silverfärgad och flerfärgad.

Ge en gåva åt mamma, pappa, syskon, barnbarn, vänner – alla som är viktiga för dig!

10 €

Beställ en reflex »

Jubileumsårets reflex ger skydd i höstmörkret och hjälper samtidigt världens barn

De vackraste julsångerna sjungs i år för 50:e gången. Jubileumsåret till ära lanserar Missionssällskapet reflexen Tro, hopp, kärlek. Vinsten från reflexförsäljningen går till utbildning, hälsa och trygghet för världens barn.

”Vi funderade länge på ett bra sätt att fira De vackraste julsångernas jubileumsår och samtidigt samla in pengar till vår kampanj. Vi ville erbjuda något som skulle vara till både glädje och nytta”, berättar Missionssällskapets kommunikationschef Laura Häkli.

Till reflexdesigner valdes Iiro Törmä, grafisk planerare, som för närvarande bedriver magisterstudier i formgivning vid Aalto-universitetet. Törmä har i mer än 20 år arbetat med visuell kommunikation, men reflexen var en ny utmaning för honom: hans första formgivningsarbete som gick hela vägen fram till produktion.

Mjukisreflexen, som är tillverkad av inhemska Saintex Oy, kan köpas i Missionssällskapets nätbutik Basaren och församlingarna kan beställa reflexer till försäljning.

Reflexen är speciell också på det sättet, att vinsten från försäljningen används till Missionssällskapets verksamhet för barn.

Den som köper en reflex bidrar till utbildning, hälsa och trygghet för världens barn.

Beställ en reflex »