Ilmoita tilaisuudesta

Varmista, että laulajat löytävät perille oman seurakuntasi laulutilaisuuksiin ilmoittamalla tapahtumasi osaksi virallista Kauneimmat Joululaulut -tapahtumakokonaisuutta tällä lomakkeella. Voit ilmoittaa tällä lomakkeella myös virtuaalitilaisuuksista. Sivuston käyttö toimii parhaiten Mozilla Firefox tai Chrome -selaimella.

Tarkista, että käytät oikeankielistä lomaketta. Jos kyseessä on ruotsinkielinen seurakunta, niin ilmoita tilaisuus täällä:

Pricka in sångtillfällen »

Huom: kaikki ilmoitetut tapahtumat tarkistetaan manuaalisesti ennen niiden lisäämistä Kauneimpien Joululaulujen tapahtumasivulle. Päivittymisessä saattaa siis olla pieni viive, koska haluamme varmistaa, että kaikki tapahtumatiedot ovat varmasti kunnossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Lisääjän tiedot

Tiedot tulevat ylläpitomme tietoon, eikä niitä julkaista verkkopalvelussa. Lähetämme tähän sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka avulla pääset myöhemmin muokkaamaan tapahtumatietoja.

Tapahtumapaikan tiedot

Voit lisätä tapahtumatietoja yhdelle tapahtumapaikalle kerrallaan. Lähetettyäsi tapahtumailmoituksen pääset lisäämään tapahtumia eri tapahtumapaikalle. Jos lisäät ruotsinkielisiä tapahtumia, lisääthän myös tapahtumapaikan tiedot ruotsiksi.

Lisää tapahtumasi

Voit lisätä kerrallaan yhden tai useamman tapahtuman. Lisätäksesi kerralla monta tapahtumaa samalle tapahtumapaikalle, klikkaa “Lisää toinen tapahtuma”-nappia.

Tapahtuman tyyppi

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tapahtumat ja tarkistanut niiden tiedot, lähetä tapahtumailmoitukset tästä. Lähettämäsi tapahtumat julkaistaan sivustolla, kun ylläpitomme on ensin tarkistanut ne. Pääset myöhemmin muokkaamaan tapahtuman tietoja sähköpostitse lähetetyn linkin avulla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.