Usko, toivo, rakkaus -heijastin

Tuo turvaa maailman lapsille — Ilahduta itseäsi tai läheistäsi juhlavuoden heijastimella.

Anna lahjaksi turvaa läheiselle – ja maailman lapsille

Kauneimpien joululaulujen juhlavuoden kunniaksi suunniteltiin vuonna 2022 kaunis korumainen Usko, toivo, rakkaus -heijastin. Ostamalla heijastimen olet mukana antamassa koulutusta, terveyttä ja turvaa maailman lapsille.  Heijastin on saatavana valkoisena tai värillisenä.

Anna nyt hyvää tekevä lahja itsellesi, lapselle, äidille, isälle, veljelle, siskolle, lapsenlapselle, puolisolle, ystävälle  –sinulle tärkeälle ihmiselle!

10 €

Tilaa Usko, toivo, rakkaus -heijastin »

Usko, toivo rakkaus -heijastin tuo turvaa talven pimeyteen – ja maailman lapsille

Heijastimen, jonka tuotoilla maailman lapset saavat koulutusta, terveyttä ja turvaa.

”Mietimme kovasti, mikä olisi hyvä tapa juhlistaa Kauneimpien Joululaulujen juhlavuotta ja samalla kerätä rahaa kampanjalle. Emme halunneet tehdä mitään turhakkeita, vaan jotain, mistä olisi yhtä aikaa iloa ja hyötyä”, kertoo Lähetysseuran viestintäjohtaja Laura Häkli.

Heijastimen tekijäksi valittiin graafinen suunnittelija Iiro Törmä, joka tekee parhaillaan muotoilun maisteriopintoja Aalto-yliopistossa. Törmällä on takanaan yli 20 vuoden työhistoria visuaalisen viestinnän parissa, mutta heijastinta suunnitellessaan hän oli uuden haasteen ääressä – heijastin on hänelle ensimmäinen tuotantoon asti edennyt muotoilutyö.

Kotimaisen Saintex Oy:n valmistaman pehmoheijastimen voi hankkia Lähetysseuran Basaari-verkkokaupasta, ja seurakunnat voivat tilata sitä myyntiin. 

Erityisen tästä design heijastimesta tekee se, että heijastimen tuotto käytetään Lähetysseuran työhön lasten parissa.

Heijastimen ostaja antaa koulutusta, terveyttä ja turvaa maailman lapsille. 

Tilaa Usko, toivo, rakkaus -heijastin »