Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma 12.12. YouTubessa – solistina Jepa Lambert

Julkaistu: 25.11.2021

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma 12.12. YouTubessa – solistina Jepa Lambert
Kolmantena adventtina 12.12. klo 18 on taas mahdollisuus tulla mukaan Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtumaan Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalle.

Antti Vuoren 11-henkisen orkesterin solistina laulaa Jepa Lambert. Jo nuorena gospelin parissa musiikkiuransa aloittanut Lambert on tuttu muun muassa sellaisten TV-ohjelmien bändeistä kuten Elämäni biisi, The Voice of Finland ja Tanssii Tähtien kanssa.

”Rakastan joululauluja, ja joulufiilis alkaa ensimmäisestä joulukeikasta. Suomalaisista joululauluista suosikkini on En etsi valtaa loistoa. Siinä on joulun ydin, juhlallisuus ja rauha. Ulkomaisista lauluista suosikkini on My Grown Up Christmas List, jota muun muassa Natalie Cole on esittänyt. Siinäkin puhutaan rauhasta – sitä minä toivon kaikille.”

Mitä yleisöllä sitten on lupa odottaa 12.12. tilaisuudelta?

”Ei vain laulua ja musiikkia, vaan aitoa joulurauhan tunnelmaa”, Lambert lupaa.

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus taltioidaan Viikin kirkosta. Orkesterin ja solistin lisäksi mukana tunnelmaa luomassa on tanssiryhmä Xaris Finland. Tilaisuuden juontavat pastorit Marita Toivonen ja Timo-Matti Haapiainen.
Useimpien laulujen sanat ovat näkyvissä lähetyksessä, jotta katsojien on helppo laulaa mukana kotioloissa. Lähetyksen tallenne on katsottavissa Lähetysseuran YouTube-kanavalla loppiaiseen 6.1.2022 asti.

https://www.facebook.com/events/916136145963164

Kuvat: Hannes Honkanen