Tuomaan Markkinoilla pääsee taas laulamaan!

Julkaistu: 16.11.2018

Tuomaan Markkinat tuovat jälleen tulevana jouluna Kauneimmat Joululaulut Helsingin sydämeen Senaatintorille. Kauneimpia Joululauluja lauletaan markkinoilla avajaispäivänä 1. joulukuuta Ninni Poijärven ja Tommi Kaleniuksen johdolla.

Tänä vuonna avajaisissa pääsee laulamaan jopa kolmeen otteeseen, kun Kauneimmat Joululaulut -kampanja pyörähtää käyntiin yhteislaulumaistiaisilla klo 14, 15.30 ja 17. Jaossa on myös virallisia Kauneimmat Joululaulut -vihkoja ja heijastimia!

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin, suurin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori, joka kutsuu viettämään aikaa ja nauttimaan joulun tunnelmasta. Joulukuun alusta aattoviikolle avoinna olevilla markkinoilla vierailee vuosittain satojatuhansia kävijöitä niin Suomesta kuin maailmalta.

Tuomaan Markkinoilla panostetaan erityisesti kotimaiseen paikallistuotantoon, hyvään ruokaan, laadukkaisiin ja persoonallisiin lahjoihin sekä joulun tunnelmaan. Tapahtuma on alusta asti halunnut tarjota rauhaa ja nautintoja joulun keskellä, myös ilman ostopakkoa, ja siksi markkinoiden ohjelmatarjontaa sisältyy paljon maksutonta ja kaikille avointa tekemistä. Tuomaan Markkinoiden tavoitteena on olla mukana tekemässä Helsingistä Euroopan kiinnostavinta joulukaupunkia 2020 yhdessä muiden helsinkiläisten perinteisten ja uudempien joulutapahtumien kanssa.

Yhteistyötä Tuomaan Markkinat ja Kauneimmat Joululaulut ovat tehneet jo neljän vuoden ajan.

”Joulufiilis herää itselleni viimeistään silloin kun saavumme hämyiseen kirkkoon kynttilöiden valossa laulamaan yhdessä joululauluja. Tuomaan Markkinoiden tärkein lupaus on herättää joulumieli silloinkin kun se tuntuu olevan hukassa. Siksi en tiedä mitään sopivampaa ohjelmaa Tuomaan Markkinoiden avajaispäivään kuin kokoontua yhteen kauneimpien joululaulujen perinteen äärelle”, sanoo Tuomaan Markkinoiden tuottaja Emma Lumme.

Tule mukaan joulutorille

Tuomaan Markkinat Senaatintorilla 1.-22.12.

Tutustu Tuomaan Markkinoiden tarjontaan!