Tuomaan Markkinat luo joulun tunnelmaa

Julkaistu: 6.11.2017

Tuomaan Markkinat on tehnyt yhteistyötä Kauneimpien Joululaulujen kanssa viimeiset kolme vuotta tuomalla jouluiset yhteislaulutapahtumat Helsingin sydämeen Senaatintorille. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat jo tapahtuman avajaisissa lauantaina 2.12.2017, kun torilla lauletaan Kauneimpia Joululauluja Ninni Poijärven ja Tommi Kaleniuksen johdolla klo 16 alkaen.

Viime vuosien tapaan Tuomaan Markkinat myös toistaa Helsingin Tuomiokirkossa sunnuntaina 17.12. laulettavat Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet kaiuttimin torilla vierailevien markkinakävijöiden keskuuteen. Tuomiokirkon laulutilaisuudet ovat viime vuosina kasvaneet niin suosituiksi, että lauluväen määrä on ylittänyt kirkon kapasiteetin. Lisätilaa laulamiseen ja kauniin musiikin kuunteluun on avattu Tuomaan Markkinoilta. Jaossa on myös virallisia Kauneimmat Joululaulut -lauluvihkoja.

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin, suurin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori, joka kutsuu viettämään aikaa ja nauttimaan joulun tunnelmasta. Joulukuun alusta aattoviikolle avoinna olevilla markkinoilla vierailee vuosittain satojatuhansia kävijöitä niin Suomesta kuin maailmalta.

Tuomaan Markkinoilla panostetaan erityisesti kotimaiseen paikallistuotantoon, hyvään ruokaan, laadukkaisiin ja persoonallisiin lahjoihin sekä joulun tunnelmaan. Tapahtuma on alusta asti halunnut tarjota rauhaa ja nautintoja joulun keskellä, myös ilman ostopakkoa, ja siksi markkinoiden ohjelmatarjontaa sisältyy paljon maksutonta ja kaikille avointa tekemistä. Tuomaan Markkinoiden tavoitteena on olla mukana tekemässä Helsingistä Euroopan kiinnostavinta joulukaupunkia 2020 yhdessä muiden helsinkiläisten perinteisten ja uudempien joulutapahtumien kanssa.

”Kauneimmat Joululaulut sopii Tuomaan Markkinoiden kumppaniksi yhteisten arvojen ja tavoitteiden puolesta. Kauneimmat Joululaulut edustaa samaa perinnettä joulun tunnelmaa korostavana tapahtumana kuin Tuomaan Markkinatkin – unohtamatta kykyä uudistua yleisön toiveita herkällä korvalla kuunnellen”, toteaa Tuomaan Markkinoiden tuottaja Isabella Rossi.

Tule mukaan joulutorille

Tuomaan Markkinat Senaatintorilla 2.-22.12.2017 Ma-Pe 11-20 La-Su 10-19

Tutustu Tuomaan Markkinoiden tarjontaan!