Rokkari JP Leppäluoto laulaa joulua sydämeen

Julkaistu: 29.11.2018

Suomen sympaattisimpiin ja karismaattisimpiin miessolisteihin lukeutuva JP Leppäluoto järjestää jälleen yhteistyössä Kauneimpien Joululaulujen kanssa joulukonsertin Lähetyskirkossa.

Muun muassa Charon ja Harmaja – yhtyeistä sekä Raskasta Joulua –kiertueelta tuttu JP Leppäluoto palaa Lähetyskirkkoon laulamaan rakkaita joululauluja. JP Leppäluodolle Kauneimmat Joululaulut on tuttu kampanja, sillä hän matkusti vuonna 2014 Lähetysseuran kanssa Nepaliin tutustumaan avunsaajiin maassa: ”Ensimmäinen käyntini kehitysmaassa oli aivan erilainen kuin mihin olin varautunut. Se oli hieno, mutta raskas kokemus. Matkan jälkeen meni muutama viikko ennen kuin pystyin puhumaan asioista objektiivisesti.”


Lähetyskirkon joulukonsertissa on luvassa herkkää ja syvällistä tulkintaa tutuista joululauluista. Illan aikana kuulemme myös tämän vuoden keräyskohteesta: heikoimmassa asemassa olevista kehitysmaiden lapsista.

”Joululauluissa ja niiden esittämisessä on jokin aivan erityinen tunnelma ja lataus. Ollaan suuren juhlan ja eräänlaisen tilinpäätöksen äärellä. Tullaan sinuiksi ja tehdään rauha eletyn vuoden kanssa, pysähdytään saman juhlan äärelle. Sovittamissamme joululauluissa soi suomalainen kaiho ja ilojemme riehakkuus! ” kertoo Leppäluoto.

Tule konserttiin

Joulurauhaa-kiertue Lähetyskirkossa 21.12.

Lue lisää ja osta liput