Rokkari JP Leppäluoto laulaa joulua sydämeen

Julkaistu: 16.10.2017

Suomen sympaattisimpiin ja karismaattisimpiin miessolisteihin lukeutuva JP Leppäluoto järjestää yhteistyössä Kauneimpien Joululaulujen kanssa joulukonsertin Lähetyskirkossa.

Muun muassa Charon ja Harmaja – yhtyeistä sekä Raskasta Joulua –kiertueelta tuttu JP Leppäluoto palaa Lähetyskirkkoon laulamaan rakkaita joululauluja. JP Leppäluodolle Kauneimmat Joululaulut on tuttu kampanja, sillä hän matkusti vuonna 2014 Lähetysseuran kanssa Nepaliin tutustumaan avunsaajiin maassa: ”Ensimmäinen käyntini kehitysmaassa oli aivan erilainen kuin mihin olin varautunut. Se oli hieno, mutta raskas kokemus. Matkan jälkeen meni muutama viikko ennen kuin pystyin puhumaan asioista objektiivisesti.”

JP Leppäluoto kitaran kanssa kynttilävalossa
Lähetyskirkon joulukonsertissa on luvassa herkkää ja syvällistä tulkintaa tutuista joululauluista. Illan aikana kuulemme myös tämän vuoden keräyskohteesta: syrjäytymisvaarassa olevista nuorista.

”Joululauluissa ja niiden esittämisessä on jokin aivan erityinen tunnelma ja lataus. Ollaan suuren juhlan ja eräänlaisen tilinpäätöksen äärellä. Tullaan sinuiksi ja tehdään rauha eletyn vuoden kanssa, pysähdytään saman juhlan äärelle. Sovittamissamme joululauluissa soi suomalainen kaiho ja ilojemme riehakkuus! ” kertoo JP Leppäluoto.

Osta liput tunnelmalliseen iltaan

Joulukonsertti Lähetyskirkossa 22. joulukuuta

Osta liput JP:n joulukiertueelle!