Lomalinjan Adventtiristeilyllä kajahtavat Kauneimmat Joululaulut

Julkaistu: 6.11.2017

Suomalainen matkailualan perheyritys Lomalinja järjestää taas perinteikkään Adventtiristeilyn Tallinnaan yhteistyössä Kauneimpien Joululaulujen kanssa. Kauneimmat Joululaulut on neljättä kertaa mukana jo 17. kertaa järjestettävällä risteilyllä. Risteilyllä virittäydytään joulutunnelmaan, lauletaan yhdessä Kauneimpia Joululauluja, nautitaan Adventtikonsertista ja kuunnellaan mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja.

Nykyisin myös Helsingissä toimivan 40-vuotiaan Lomalinjan juuret ovat Tampereella. Luotettavuus ja kotimaisuus ovat yritykselle tärkeitä arvoja. Lomalinjan erikoisuutena ovatkin teemamatkat, joilla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas takaamassa matkan onnistumisen. Myös Adventtiristeilylle osallistuu asiantuntijaopas, joka pitää itsenäisyyden juhlavuoden teemaan sopivan luennon Suomen itsenäisyydestä ja Karjalasta.

Lomalinja on halunnut lähteä tekemään yhteistyötä Kauneimpien Joululaulujen kanssa, sillä hyvän tekeminen ja muiden auttaminen sopivat hyvin yrityksen eettiseen ajatteluun.

”Yhteistyö Kauneimpien Joululaulujen kanssa sopii erittäin hyvin meidän yrityksemme arvoihin. Yhdistän Kauneimpiin Joululauluihin positiivisuuden, lämmön, tärkeät muistot ja suomalaisen kulttuuriperinteen siirtämisen. Toisaalta myös keräyksen edustama kansainvälisyys on meille tärkeää”, kertoo Lomalinjan kehitysjohtaja Sari Mäkinen.

Osallistumalla Adventtiristeilylle annat samalla joululahjan kehitysmaan nuorelle. Lomalinja lahjoittaa osan risteilyn tuotosta Kauneimmat Joululaulut -keräykseen.

Lähde mukaan risteilylle

Ilmoittaudu mukaan laulamaan Kauneimpia Joululauluja ensimmäisenä adventtina 3.–4.12. Itämeren aalloille!

Osta liput