Kauneimmat Joululaulut soivat taas Lomalinjan Adventtiristeilyllä!

Julkaistu: 6.11.2017

Suomalainen matkailualan perheyritys Lomalinja järjestää tänäkin vuonna perinteikkään Adventtiristeilyn Tallinnaan yhteistyössä Kauneimpien Joululaulujen kanssa. Kauneimmat Joululaulut on viidettä kertaa mukana jo 18. kertaa järjestettävällä risteilyllä. Risteilyllä virittäydytään joulutunnelmaan, lauletaan yhdessä Kauneimpia Joululauluja, nautitaan Adventtikonsertista ja kuunnellaan mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja.

Lomalinjan erikoisuutena ovat teemamatkat, joilla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas takaamassa matkan onnistumisen. Myös Adventtiristeilylle osallistuu asiantuntijaopas, toimittaja Arvo Tuominen, joka luennoi aiheesta ”Joulu ja Karjala”.

Lomalinja on halunnut lähteä tekemään yhteistyötä Kauneimpien Joululaulujen kanssa, sillä hyvän tekeminen ja muiden auttaminen sopii hyvin yrityksen eettiseen ajatteluun. Luotettavuus ja kotimaisuus ovat myös yritykselle tärkeitä arvoja.

”Yhteistyö Kauneimpien Joululaulujen kanssa on toiminut hienosti ja jatkamme mielellämme tätä vuosittaista perinnettä. Yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja keräyksen edustama kansainvälisyys ovat luontevia osia toimintaamme, sillä matkoillemme on helppo lähteä yksin tai yhdessä. Yhteisen teeman ympärillä on mukava tutustua myös uusiin matkakumppaneihin”, kertoo Lomalinjan myyntijohtaja Anu Piiroinen.

Osallistumalla Adventtiristeilylle annat samalla joululahjan kehitysmaiden lapsille. Lomalinja lahjoittaa osan risteilyn tuotosta Kauneimmat Joululaulut -keräykseen.

Lue lisää

Lähde mukaan laulamaan!

Osta liput täältä