Kauneimmat Joululaulut soivat taas Jouluradiossa

Julkaistu: 27.11.2017

Kauneimmista Joululauluista voi tänäkin vuonna nauttia myös radiossa, sillä Jouluradion Kauneimmat Joululaulut -nettiradiokanavaa tuotetaan perinteiseen tapaan yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa. Yhteistyötä on tehty jo kymmenisen vuotta.

Kauneimmat Joululaulut on ollut Jouluradion suosituimpia kanavia – eikä mikään ihme, sillä tältä kanavalta kuulee ne kaikkein rakkaimmat ja toivotuimmat suomalaiset joululaulut. Jouluradio ja Kauneimmat Joululaulut haluavat yhteistyössä tuoda valoa ja iloa suomalaisten joulunodotukseen.

Jouluradio

”Kirkkojen Kauneimmat Joululaulut oli alunalkaen, 15 vuotta sitten, innoittaja Jouluradion syntyyn. Se on vuosikaudet ollut toiseksi kuunnelluin kanavamme Jouluradio-perheessä. Tämä yhteistyö on suorastaan Jouluradion suola ja helmi ja jouluntähti,” myhäilee joulumuorinakin tunnettu Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Virallisesti Jouluradion lähetykset käynnistyvät joka vuosi ensimmäisenä adventtiviikonloppuna perinteisellä Hoosianna-videolla. Testilähetyksiä pääsee kuitenkin kuuntelemaan jo nyt. Jouluradion valikoimasta löytyy peräti kymmenen eri kanavaa, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki.

Viime vuonna Jouluradio lanseerasi Joululaulupäivän, jota vietetään perjantaina 15. joulukuuta. Kauneimmat Joululaulut osallistuu tänä vuonna Joululaulupäivään järjestämällä yllätystempauksen rautatieaseman asematunnelissa – lisää tietoa löytyy sosiaalisen median kanavistamme lähempänä tapahtumaa!

Jouluradion verkkosivuille

Kuuntele Kauneimpia Joululauluja nettiradiossa

Kuuntele nyt!