Jouluterveisiä unohdetuilta lapsilta!

Joulu on jo ovella! Lasten riemu kuuluu erottamattomasti jouluun, ja monissa kodeissa odotetaankin varmasti jo malttamattomina joululahjoja. Kysyimme tukemiltamme lapsilta ja nuorilta, mistä he tänä jouluna haaveilevat.

blogiin_Christine_Ayman_Jeries_Qumsiyeh_1.jpg

 

"Hei! Nimeni on Christine. Olen 10-vuotias ja olen viidennellä. Lempiaineeni koulussa on matematiikka, ja isona haluaisin tulla lääkäriksi.

Joululahjaksi toivon Frozen-lelua."

Christine opiskelee Suomen Lähetysseuran tuella Palestiinassa Dar al Kalima -koulussa. Lue lisää työstämme Palestiinassa >>

"Minä olen Elina-Lydia! Olen viisivuotias tyttö Namibiasta. Tänä jouluna haluaisin saada lahjaksi repun!"

Suomen Lähetysseuran tuki auttaa kolmen päiväkodin lapsia köyhässä kaupunginosassa. Päivittäin 200 - 250 lasta saa virikkeitä, esiopetusta ja lämpimän aterian turvallisessa ympäristössä.

Lue lisää työstämme Namibiassa >>

 

Namibia_Elina-Lydia
Botswana_tytot

Nämä botswanalaistytöt ovat nimeltään Amogelang, Caroline ja Kemo. Amogelang toivoo joululahjaksi reppua, ja Kemo haaveilee uusista kengistä, vaatteista ja Raamatusta. Carolinen toiveena on tulevaisuudessa tulla menestyksekkääksi naiseksi ja inspiroida nuoria botswanalaisia.


Botswanan luterilaisen kirkon Toivon paikka -ohjelman tavoitteena on auttaa Francistownissa orpoja ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria eteenpäin koulutiellä aina aikuisuuteen asti. Myös heidän vanhempansa, useimmiten yksinhuoltajaäidit tai -isoäidit, saavat tukea ohjelman kautta. Sen kautta apua saa tällä hetkellä noin 120 lasta ja nuorta 60 eri perheestä.

Lue lisää Suomen Lähetysseuran työstä Botswanassa >>

Ethän unohda maailman lapsia tänä jouluna! Anna lapselle joululahjaksi toivoa - osallistu Kauneimmat Joululaulut -keräykseen! Lahjoita>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12/16/16